Je kunt beter met pizza ontbijten dan met cruesli

 

Voedingsdeskunige Chelsea Armer komt in The Daily Mail met een wel heel bijzonder advies. Als ontbijt kun je beter pizza eten dan cruesli.

 

Er verschijnen zoveel tegenstrijdige berichten over gezond eten dat we niet meer weten wat we moeten geloven. Daarom kiezen we er op de redactie voor om alleen de berichten te geloven waar we blij van worden. Het nieuws dat we beter pizza als ontbijt kunnen eten dan cereal, is daar het perfecte voorbeeld van.

 

Dat veel ontbijtgranen vol zitten met suiker zal geen nieuws zijn. In een portie Frosties zit 18 gram suiker, terwijl de dagelijks aanbevolen hoeveelheid suiker voor een vrouw 25 gram is. In een portie cruesli zit ongeveer 13 gram. Voedingsdeskundige Chelsea Armer kwam in The Daily Maildaarom met een wel heel bijzonder alternatief: een pizzapunt.

 

Gebalanceerd
Volgens de deskundige zit daar meer vet in en minder suiker, waardoor je geen suikerdip ervaart. In pizza zitten meer proteïne en koolhydraten en met een beetje geluk krijg je zelfs nog wat groente binnen. Echt gezond is het nog steeds niet, maar volgens Chelsea is het wel een meer gebalanceerde optie. Daar tekenen we voor.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav