Isa’s ode aan Antonie

 

Er zijn van die momenten waarop je je ineens realiseert hoe snel de tijd gaat.

 

Dat had ik ook toen ik gisteren een interview las met Merlijn Kamerling, de zoon van Antonie Kamerling. Ik weet nog dat Merlijn geboren werd. Als in: dat Antonie en Isa een kind kregen. Ik ken de mensen niet persoonlijk, maar ze kwamen wel elke dag in mijn studentenkamer met GTST, laat staan dat ik me herinner dat Antonie Kamerling uit het leven stapte. Alsof het twee jaar geleden was. Maar dat is het dus niet. Het is tien jaar. Zijn kinderen zijn groot en volwassen en Isa is sterk, krachtig en dapper. Dat was ze toen al en dat is ze gebleven. Voor JAN, die 15 jaar bestaat, werd ze gasthoofdredacteur en staat ze op de cover met Merlijn en dochter Vlinder. Ik ga hem verslinden en koesteren, want JAN en Isa, dat is wat mij betreft bijna net zo’n mooi duo als Isa en Antonie waren.

 

Een hele fijne dag gewenst,

 

May

Foto: Lidian van Megen

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach