Is de komkommertijd nu al begonnen?

 

Vorig jaar was het hot news. De vermeende affaire van Humberto Tan en Dionne Stax. Wekenlang ging het in de media nergens anders meer over.

 

 

Maar ja, de wind ging liggen, Humberto stopte met RTL Late Night en Dionne presenteerde stoïcijns het journaal. En nu, een jaar later, was ik het eigenlijk alweer helemaal vergeten.

 

Inmiddels is deze storm weer opgelaaid. Naar orkaankracht dit keer. De roddelbladen liggen weer in de heg. Er worden WhatsApp berichten onderschept. Instagrampostjes gedeeld. En er is een nieuwe ‘lover’ die roeptoetert dat zij ook echt een affaire met hem heeft. 

 

Is de komkommertijd nu al begonnen dan? Het was ook wel een beetje dom van Humberto om in een interview toe te geven dat hij toch naast de pot had gepiest. Want wat had ‘ie dan gedacht. Dat niemand op dat nieuws zou duiken? Dat de media zouden doen alsof er niets gebeurd is? Niet zo slim natuurlijk.

 

Maar goed, nu is niks meer aan te doen. Als ik Humberto was, zou ik vanaf nu helemaal nergens meer op reageren. Ik zou lekker een vakantie boeken, met de echte mevrouw Tan. En een week of acht in op een eiland in de zon gaan zitten. Samen, romantisch onder een parasolletje in de zon. Deze storm waait ook wel weer over.

 

En Humberto, voortaan houd je gewoon je mond. Je moet stilzitten als je geschoren wordt…

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit