In plaats van nachos: wrap-pizza

 

Voor de nacholiefhebber die weer eens wat nieuws wil uitproberen. Lekker makkelijk ook.

 

Nee, we tellen hier zeker geen calorieën, maar best mooi meegenomen als je een pizza iets gezonder kan maken. Afwisseling is ook altijd fijn. En zo kunnen we elke dag pizza eten, maar dan elke keer net even anders. De bodem van deze pizza is veel dunner dan je gewend bent en minder melig. Kunnen we extra veel toppings erop doen. Vind ik best een goed compromis.

 

Dit heb je nodig

  • 2 wraps
  • Tomatenpassata
  • Peper en zout
  • Knoflookpoeder
  • Chilipeper
  • Rode ui
  • Champignons
  • Mozzarella
  • Geraspte kaas

 

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de wrap op een bord en smeer wat tomatenpassata uit over de wrap.  Breng op smaak met peper, zout, knoflookpoeder en chilipeper. Snijd de rode ui in dunne ringen en de champignons en mozzarella in plakjes. Doe dit op de wrap en strooi er nog (flink) wat kaas overheen. Doe de wrap ongeveer 8-10 minuten in de oven. Besprenkel eventueel nog met wat olijfolie.

 

 

Tip: ook leuk voor een borrel, snijd hem dan in kleine stukjes.

 

Eet smakelijk!

 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares