In 5 minuten klaar: healthy broccoli met feta

 

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: In 5 minuten klaar: healthy broccoli met feta.

 

 

 

Oooh TikTok, elke week verras je me weer. En elke week lijk ik er ook wel hongeriger door te worden. Kookboeken komen er bij mij niet meer in (oké, dat is een beetje overdreven), want tegenwoordig vind ik de lekkerste gerechten op TikTok. En die worden dan uitgelegd in filmpjes van circa één minuut. IDEAAL.

 

Zo kwam ik dit gerecht met broccoli tegen en aangezien ik een gróót fan ben van deze groente, moest ik ‘m natuurlijk zelf uitproberen. En ik kan je vertellen: ja, hij is echt zo makkelijk maar vooral: JA, hij is écht heel lekker.

 

Gezonde broccoli met feta in 5 minuten
Tsja, een kind kan dus de was doen. De maakster van het filmpje zegt in het begin: “I’m officially starting a new viral recipe” en wat mij betreft mag deze flink viraal gaan, hoor. Zocht je nog een simpele maar gezonde lunch voor vandaag of voor komende week? Check, hier heb je ‘m. Sterker nog, ik ga hem denk ik vanavond weer maken als bijgerecht. Verslavend lekker.

 

 

@hungryhappens FETA 5 Minute Skillet Broccoli ? best feta + best broccoli recipe EVER ?? I was floored #easyrecipes #broccoli #fyp #fetapasta ♬ original sound – Stella Drivas

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav