Ikea bezorgt aan huis!

En dan hebben we het over die lekkere Zweedse balletjes.

 

Op zoek naar een nieuw bed, een bank of gewoon een kaasschaaf? Alles is een excuus om naar IKEA te gaan. Stiekem doe je dat natuurlijk vooral omdat je weet dat ze er ook zulk lekker eten hebben. Iemand een hotdog? Of liever Zweedse balletjes? Die laatste laat je nu gewoon bezorgen tot aan de deur. Als je in Groningen woont tenminste.

 

De IKEA in Groningen slaat namelijk de handen ineen met Thuisbezorgd.nl. Via de app of de website bestel je een selectie aan warme gerechten, desserts, wraps, koekjes en drankjes uit het IKEA-assortiment. Inclusief die ballen dus. Nu hoef je nooit meer in de rij te staan.

 

En geen zorgen, jouw ballen worden niet op een milieuvervuilende scooter bezorgd. Alle bezorgers van Thuisbezorgd rijden op een elektrische fiets. Vooralsnog is het food assortiment van IKEA alleen nog in Groningen te bestellen, maar als het een succes is gaat de service zeker uitbreiden naar andere steden. En dit kan haast niet anders dan volle bak aanslaan, toch?

 

Door: Redactie FavorFlav

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares