I do, I do, I doooooo

 

In 2020 vielen bijna alle geplande bruiloften in het water; daar zat je dan met je mooie jurk en je gastenlijst…

 

 

Wat hebben we weer zin om de liefde groots te vieren. Met alles erop en eraan: een jurk, een feest en vooral met een heleboel mensen om je heen. Maar waarom zou je het doen zoals iedereen, in een zaaltje van het gemeentehuis, als het ook op een bijzondere plek kan?

 
In een superdeluxe warenhuis bijvoorbeeld. Je moet er wel voor naar Londen maar dan heb je ook wat. Daar organiseert Selfridges dit jaar heel bijzondere ceremonies voor bruidsparen die weleens wat anders willen. In hun pas gerestaureerde warenhuis aan Oxford Street kun je kiezen uit drie verschillende arrangementen:   Just The Two of Us, Earth Lovers en All-Out Extraordinary.
 

Het grote voordeel van trouwen in een warenhuis is dat alles wat je nodig hebt onder een dak te vinden is, van je bruidsjapon tot de servetjes voor het diner. Op jullie grote dag word je helemaal in luxe ondergedompeld en staat alles wat je wil tot je beschikking. In The Corner Shop vind je een speciaal samengestelde vintage-collectie die bestaat uit dameskleding, herenkleding en accessoires voor het huwelijksfeest. Dat zijn geen afdankertjes, maar highclass items die zo mooi zijn dat ze wel een tweede feestronde meegaan. In de Brasserie of Light is er ruimte voor een romantisch ontbijtje en er is zelfs een bezoekje mogelijk aan de Selfridges Cinema.

 
De vierde verdieping is the place to be. Daar in The Wedding Suite geven jullie elkaar het ja-woord. Met z’n tweetjes of met een grote groep. Alles is mogelijk, want Selfridges wil de liefde groots vieren. Mr & Mrs Sains gingen je al voor en zeg nou zelf, hoe leuk is het om na het lange wachten eindelijk I do, I do, I dooooo tegen elkaar te kunnen zeggen?

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit