Home sweet Sprookjesbos

 

Renee: Er is niets zo lekker als na een heerlijke winterwandeling thuiskomen, en je het sprookjesgevoel in je huis kan aanknippen: een knapperend haarvuur, een pruttelend stoofpotje op het vuur én een pageturner erbij. Met deze mooie dingen leef ik nog lang en heel gelukkig!

 

 

1 ‘Grootmoeder, wat hebt u een grote neus.’ ‘Daar kan ik heel goed mee ruiken!’ €68 Diptyque Paris  2 Lijkt-ie een beetje op een Chinese Nachtegaal? Oiseaux van Marie Christophe  3 Prachtige kasteelmuren: Carpates-behang van Cécile Figuette vanaf €575  4 Als-ie maar broodkruimeltjes strooit als-ie wegloopt! Steltloper Tubal, €975 K-Studio  5 Sfeervolle verlichting voor donkere kasteelgangen €14,99 H&M Home  6 Zacht kussentje van de prins! Kit Miles €156 Liberty Londen  7 Koninklijk, deze koperen stoel van Sharon Sides, prijs op aanvraag, Waxler Gallery  8 Roodkipje? (Nee, maar wel een mooie rode vogel!) €17,99 Zara Home  9 De jager geeft je een mooi gewei, prijs op aanvraag Geweldig gewei

 

Renee Bijlsma is chef bij Franska.nl en woont samen met Bas en poes Kees. Ze houdt van mooie dingen en is altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs