Hoe klinkt de stem van Irma Sluis eigenlijk?

 

Tuurlijk kijk ik de persconferentie om te horen wat Mark en Hugo te zeggen hebben, maar ik haak stiekem ook aan voor gebarentolk Irma.

 

 

Als Irma er niet is, dan is mijn persco eigenlijk niet compleet. Ik luister naar Rutte en De Jonge, maar ik kijk ondertussen naar Irma. Het is natuurlijk een bloedserieuze aangelegenheid, maar het maakt alles net wat geanimeerder. Eerlijk: jij weet nu ook wat het gebaar voor hamsteren is. Alleen hoe vaak ik Irma Sluis ook zíe, ik heb eigenlijk geen idee hoe haar stem klinkt.

 

Logisch, want daarom staat ze er natuurlijk ook niet. Al maakte de gedachte me nieuwsgierig genoeg om aan het googelen te slaan. En weet je wat ik vond? Een pratende Irma Sluis. Geen idee wat ik verwachtte bij haar stem, maar in de verte klopt het eigenlijk wel een beetje. Kijk en luister zelf maar even.

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans