Hoe is het nu met Melania?

 

Na Melania’s laatste optreden, waarbij ze Donald voor de camera liet staan en zelf vliegensvlug de auto in dook, blijf ik me afvragen wat ze nu zoal doet daar in Mar-A-Lago. Zou ze veel ruzie maken met Donald?

 

 

Onderonsjes hebben met advocaten over een scheiding? Of pakt ze haar leven gewoon weer op, zoals het hiervoor was? Het lijkt een beetje van allebei te zijn, zeggen bronnen.

 

CNN wist haar dagindeling te ontfutselen bij een ingewijde. Die is als volgt: naar de spa, lunchen, weer naar de spa en dan dineren met Donald. Wat er blijkbaar niet heel gezellig aan toegaat, want ze doet nogal koud en kil tegen hem. Maar schijnbaar is ze niet alleen boos op haar man, ook haar entourage moet het ontgelden. Melania is verre van blij met haar First Lady-schap, nu ze ziet hoe Jill Biden de boel aanpakt. Al had ze vast niets anders gedaan, want men zegt dat Melania toch wel doet wat ze zelf wil. En dat is dus blijkbaar: een spaatje pakken, lunchen, nog een spaatje pakken en dineren met Donald. Wat hij ondertussen doet weet niemand, al vermoed ik dat hij met samengeknepen billetjes staat te golfen sinds Ghislaine Maxwell hintte op een sekstape van Epstein waar hij op te zien zou zijn.

 

Bron: Welingelichte Kringen

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans