Hoe gaat het nu met…
Theresa May

 

Hoe gaat het nu met Theresa May? Dat vroegen wij ons hier op de redactie dus ook af. Vandaar dat ik op onderzoek ben gegaan. 

 

Theresa May werd in 2016 de tweede vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. En wat een zwaargewicht was ze zeg. Voor niemand bang. Zelfs niet voor de Brexit.

 

Onvermoeibaar ging ze door. Maar toen haar Brexit-deal voor de vierde keer werd geweigerd was dat de druppel. Op 24 juli van dit jaar kondigde Theresa dan ook haar vertrek aan. Ze gaf er zomaar opeens de brui aan. 

 

En wat doet ze nu? Waar woont ze? Met wie woont ze? Wat doet ze op een vrije dag. Zou ze soms een leuke hobby hebben?

 

Veel deelt Theresa deelt niet over haar privéleven, maar het is bekend dat ze samen met haar man in Sonnig, Engeland woont. Hun ideale vakantiebestemming is wandelen in de Alpen. Daarnaast leest ze graag misdaadfictie en houdt ze enorm veel van koken.

 

Dat May veel kritiek kreeg tijdens haar tijd als premier weten we. Daarom hoop ik stiekem dat ze nu samen met haar man Phillip geniet van haar vrijheid, zonder al die pottenkijkers die haar de afgelopen jaren het leven zuur hebben gemaakt. 

 

Ik zie het al voor me hoe ze samen met hun honden een wandelingetje maken door de natuur. Op een herfstachtige dag in een groene regenjas met van die grote regenlaarzen. En dan vervolgens samen thuis met een warm kopje thee onder een dekentje op de bank bij de haard een boek lezen of het journaal kijken. Toekijken hoe haar opvolger Boris Johnson er een geweldige puinhoop van maakt, daar in Londen. In mijn gedachten zie ik een beeld voor me van een typisch Engels landhuis. Een met grote kamers, wat ouderwets ingericht met kunst, veel natuurlijke en houtachtige kleuren. En meubels met een geruit printje en bordeauxrode gordijnen.

 

Wat denk jij? 

 

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers