Hilarisch: Arjen Lubach over het coronavirus

 

Nu moet ik eerlijk toegeven dat dat coronavirus me af en toe wel bang begint te maken.

 

Dat er in een rap tempo toch hier en daar patiënten opduiken in Nederland… Tsja, verontrustend is het wel een beetje toch? Niet dat ik nou zo‘n hypochonder ben ofzo, maar het is toch een naar idee.

 

Dat je je ook vooral lekker niet moet laten leiden door angst en dat er ook zoveel onzin wordt uitgekraamd op tv werd gisteren gelukkig ook weer duidelijk. Dank aan Arjen Lubach hiervoor, want zijn show Zondag met Lubach kon natuurlijk het coronavirus niet onaangetast laten. En kwam dus met een veertien minuten durende special erover en hij is echt te gek.

 

“Moet je je handen wassen?” werd bijvoorbeeld behandeld (één van de belangrijkere vragen in het leven natuurlijk), Hart van Nederland werd weer geroemd om hun journalistieke vaardigheden en Arjen zelf was niet geheel verbaasd over het feit dat het virus voor het eerst opdook in Brabant… Sorry Brabo’s, jullie niet beledigd voelen, want het hele stuk is te grappig. Weet je, kijk ‘m hieronder maar gewoon zelf even. Sowieso goed tegen het maandagochtend humeur.

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer