Hier is het alle seizoenen feest

Een feestelijk verblijf van één nacht met ontbijt wordt zomaar verloot. Inclusief gebruik van de buitenspa!

 

Bij Buitengoed Op de Knolle, gelegen in buurtschap De Knolle, is het alle seizoenen feest. Het buurtschap ligt in het coulisselandschap van zuidoost Friesland, midden tussen de akkers, aan het eind van een 350 meter lange “eigen weg” en vrij van verkeer. Het perceel meet ca. 12.000 m2 waarvan het grootste deel ter beschikking staat van de gasten. De natuurgebieden het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold – beide makkelijk bereikbaar – bieden volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Aan de andere kant van het Fochteloërveen ligt het dorp Veenhuizen met zijn “pauperparadijs”. Voor mooie musea met vaak spraakmakende tentoonstellingen kun je terecht in Assen en Groningen. Maar eigenlijk hoef je hier de deur niet eens uit. 

 

 

Want de bed & breakfast telt maar liefst vijf tulpen (hoogste score van Stichting Bed&Breakfast Nederland), waardoor je verzekerd bent van luxe en comfort in de twee ruime (ca.70 m2) gastensuites die zijn gevestigd in het koetshuis van de Saksische boerderij. Elke gastensuites heeft een complete keuken, een zit- en eethoek en een ruime badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Slapen doe je op een heerlijke boxspring op de vide en alsof dat nog niet genoeg luxe is, heeft elke suite ook nog eens een privé buitenspa die direct via de openslaande deuren bereikbaar is.

 

 


 

 

 

Dus wat voor weer je er ook treft, feest is het er sowieso!

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting met ontbijt voor z’n tweeën, inclusief gebruik van de buitenspa.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Buitengoed Op de Knolle telefoon +31 516 769032.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nacht gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt en gebruik van de buitenspa? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans