Het zusje van De Speld is minstens net zo leuk

 

De Speld is mijn go to als ik even een lekker potje wil lachen om iets wat een enorme ohohooo-factor heeft.

 

 

Wat de wereld denkt zegt De Speld. Helemaal mijn humor. Maar tegenwoordig heeft De Speld flinke concurrentie, zelf veroorzaakte concurrentie om precies te zijn van De Pin. De Pin is het zusje van De Speld en laten we eerlijk zijn: zusjes zijn vaak leuker en gevatter en grappiger. Ik ben op dit vlak natuurlijk enorm bevooroordeeld, maar dat moet je me maar even vergeven. Maar zusjes zien dingen soms net even anders en ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan van dit zusje ben. Eentje om te volgen dus, voor wat stof tot nadenken waar je ook flink om moet grinniken. Omdat het waar is.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door De Pin (@depinnl)

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans