Het zoontje van Nicolette Kluijver houdt van dansen. Nou en?!

 

Hoe suf is het dat een jongetje van vier gepest wordt omdat hij van ballet houdt?

 

 

Jesse, het zoontje van Nicolette Kluijver wordt gepest. Via Instagram deelt ze een foto van hem, hangend aan de barre in de balletzaal, waar hij het overduidelijk naar zijn zin heeft.

 

“Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten!” schrijft Nicolette verdrietig bij haar postje.  

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

 

Een jongetje van vier! Een ventje dat van dansen houdt en niet meer naar les durft omdat hij dan wordt uitgelachen. Hoe suf is dat anno 2019?

 

Meisjes houden van voetballen en jongens houden van dansen. Dat er nog steeds mensen zijn die dat raar vinden, vind ik op mijn beurt wel heel erg gek. Maar dat kleine kinderen elkaar daarom pesten is toch wel een beetje treurig.

 

Maar zegt dat ook niet iets over de manier waarop deze kleine pestertjes worden opgevoed? Val je buiten de norm, dan ben je raar en vorm je een bedreiging. Dus mag je gepest worden? Is dat hoe het werkt?

 

Misschien zijn de ouders van deze kinderen wel een beetje raar. Want is het niet bekrompen om je kinderen te leren dat je iets niet mag doen omdat je nu eenmaal een jongetje of een meisje bent?

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit