Het verdriet van Joe Biden

 

Niets is wat het lijkt. En ieder huis haar kruis, om maar eens een cliché uit de kast te trekken.

 

 

Zo ook onze Joe Biden, de goedgeluimde president van Amerika, die vooral zon uitstraalt met zijn vrolijke vrouw Jill. Maar hij had zijn share of loosing, zoals je kunt lezen in de autobiografie van zijn zoon Hunter Biden: Beautiful Things. Een greep.

 

1. Joe Biden verloor zijn vrouw Neilia Hunter Biden tijdens een auto-ongeluk. Neila, die net als Jill lerares was, overleed en ook hun eenjarige dochtertje Naomi.

 

2. Beau Biden, de andere zoon van Joe, overleed op 49-jatige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Beau was trouwens een dierbare vriend van Kamala Harris.

 
3. Hunter Biden, Joes andere zoon, kampte jaren met drank en drugs, zoals hij beschrijft in zijn boek (dat trouwens wordt bejubeld door Stephen King, die een achterflaptekst schreef)

 

4. Ashley Biden, de enige dochter van Joe en Jill, is weliswaar een paar keer opgepakt (een keer voor het beledigen van een politieagent, een keer voor het in het bezit hebben van marihuana) en er is een keer een filmpje rondgegaan waarop je ziet dat ze cocaïne snuift, maar verder leeft ze een vrij keurig leven. Getrouwd met een plastisch chirurg en verder zelf een social worker die een aantal jaar geleden tijdens New York Fashion Week een kledinglijn lanceerde.

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach