Het land van melk en honing? Dat is Limburg en dat is te winnen!

Wie vorige week al dolgraag naar Limburg wilde maar de overnachting niet won: Limburg is in de herkansing. En hoe!

 

 

Tips & trips

Tips & trips

Tips & trips

 

Geen oeroude hoeve dit keer, maar een voormalige melkfabriek, net buiten Maastricht. De Melkfabriek biedt een fenomenaal uitzicht over het Limburgse heuvelland, een grote gemeenschappelijke woon/eetkamer met een openhaard en een leestafel, en – voor de mooie dagen die er onvermijdelijk weer aankomen – een tuin en een dakterras om volop van dat fenomenale uitzicht te kunnen genieten. Overnachten doe je in één van de vier kamers met privé badkamer. Of, als je met het hele gezin op pad gaat, in de twee kamers met de gedeelde badkamer, die als het ware een appartementje binnen De Melkfabriek vormen. Ontbijten, tot slot, want dat hoort bij de overnachting die je kunt winnen, doe je in het voormalige laboratorium. Al is dat natuurlijk niet meer als zodanig herkenbaar.

 

Dan toch nog even over de ligging, want daar kun je bij voorbaat al geen genoeg van krijgen: die is dus precies op de grens van Maastricht en het Heuvelland. Je wordt er omgeven door de natuurlijke rust en ruimte van het Savelsrijck met zijn pittoreske dorpjes en door het Savelsbos, dat een waar paradijs is voor wandelaars en fietsers, en waar natuurliefhebbers hun hart op kunnen halen bij het zien van wilde reeën, dassen, vossen, steenmarters en andere bosdieren. Mocht je uitgekeken raken op al dat natuurschoon, dan wacht het historisch centrum van Maastricht ongeveer op kruipafstand en ben je ook in een vloek en een zucht in Aken, Luik en Tongeren.

 

 
Wat je kunt winnen? Een nacht voor z’n tweeën, inclusief een continentaal ontbijt van streekproducten en vers fruit.

 

Veel plezier alvast!

 
Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij De Melkfabriek, telefoon 06 46111774 of 043 4085050.

 

WINNEN?

 
Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 
De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

Tips & trips

Tips & trips

Tips & trips

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans