Het kan: in drie minuten net zo’n glow als na de schoonheidsspecialist

 

Dat schone, glanzende gezicht na de schoonheidsspecialist vind ik een genot.

 

 

 

Het is net alsof mijn huid uit dankbaarheid dan iets knapper doet dan op een doorsnee doordeweekse dag. Het punt is dat ik dit resultaat natuurlijk non-stop wil, maar hoe dan? Dáár is dus gewoon een oplossing voor, mijn leven is vanaf nu een stukje beter.

 

Ken je de LUNA 3 Plus nog, dé trend in skincare die zorgt voor een brandschone huid? Inmiddels is dit onmisbaar in mijn dagelijkse routine. Maar, FOREO heeft ook de UFO 2 en die is net zo buitenaards fantastisch als het klinkt. Met dit kleine device kun je thuis zelf elf (!) verschillende gezichtsbehandelingen uitvoeren, wanneer je maar wilt. Ik moet hier geloof ik even een beetje van bijkomen. Eén behandeling duurt maar 90 seconden, of hooguit twee minuten (even afhankelijk van welk masker je kiest). Zo heb je dus in drie minuten een schoonheidsbehandeling van een pro: één minuut reiniging met LUNA en daarna twee minuten de high-tech UFO-behandeling. Als er geen techniek bij kwam kijken, dan zou ik het bestempelen als pure magie. En magie voor elke dag, want je gebruikt het het liefst minimaal twee keer per week of gewoon iedere dag.

 

 

Even eerlijk: je wilt de vrouwen in je leven toch het liefst non-stop pamperen? Alleen loopt het natuurlijk nogal in de papieren om ze elke dag een beautybehandeling cadeau te doen, maar nu dus niet meer. Je schaft het eenmalig aan voor – ik noem maar even zomaar iets – Moederdag (dat is op 8 mei al!) en je krijgt er 365 dagen per jaar dankbaarheid voor terug. Je bespaart ook meteen op prijzige behandelingen in een salon. Het is me nogal een deal die je daar krijgt, want de UFO 2 is ontzettend duurzaam.

 

Het mooie is dat de UFO 2 gepersonaliseerde behandelingen heeft. Wil je hydrateren? Dat kan. Even ontstressen? U vraagt, wij draaien. Toch nog even herstellen van die optater? Kom maar door met die herstellende behandeling. In elke situatie zorgt de UFO 2 voor een behandeling die past. De geavanceerde lichttechnologie, pulsaties, thermotherapie én cryotherapie zorgen er ook nog eens voor dat collageen, elastine en eticuline aangemaakt worden voor het voorkomen en behandelen van bijvoorbeeld fijne lijntjes en rimpels.

 

Ook handig: de UFO 2 is je lifesaver na een nacht zonder slaap. Ideaal voor vrouwen die vrijwillig (feestje) of uit noodzaak (baby’s) even geen oog dicht doen. Pak je favoriete oogcrème erbij, schakel de cryotherapie in van de UFO 2 en geen mens die ziet dat je slaaptekort hebt. Ik vind het een vondst, want je krijgt dus eigenlijk elf behandelingen én een uitgerust hoofd cadeau.

 

Je koopt de UFO 2 onder andere op Foreo.com, maar ook online bij de Bijenkorf. Op zoek naar een goede aanbieding? Dan shop je FOREO ook met leuke extraatjes vanaf 25 april in de FOREO pop-up shop in Rotterdam.

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans