Deze Moederdag is ook een windag

 

Natuurlijk is Moederdag geen dag als alle andere. Want op deze dag denken we aan alle moeders van de hele wereld. Dus aan die van jou en jou en jou. 

 

 

 

Misschien heb je vandaag een bezoekje gebracht aan je eigen moeder, of heb je extra aan haar gedacht omdat ze er niet meer is. Misschien ben je zelf moeder of ben je het helaas nooit geworden. Of ben je de leukste stief- lief- of bonusmoeder van de wereld. Voor jou en al die andere vrouwen heb ik een fantastisch cadeau dat zelfs The Queen ook in haar badkamerkastje heeft staan.

 

Het Engelse Molton Brown maakt al meer dan 50 jaar heerlijk geurende shampoos, bodylotions, bad- en douchegels en handcrèmes. Gemaakt van de beste ingrediënten in uitzonderlijke geuren waar je altijd blij en ontspannen van wordt.

 

 

Met deze Delicious Rhubarb & Rose Fragrance Collection creëer je je eigen spa in huis. Dit zogenaamde drie-stappen parfumritueel heeft een zalig zoete geur van sprankelende grapefruit, fris-zure rabarber en romige vanille. Voor de liefhebbers van de zoete dingen van het leven dus. Voor een bovenste beste verwendag start je met de Bath & Shower Gel. Daarna smeer je je in met de weldadige Body Lotion en je maakt het af met een toefje Eau de Toilette. Daar word je vrolijk van en je hebt de hele dag een fantastische geur om je heen.

 

Ik mag twee van deze riante pakketten weggeven dus wie weet zit er wel eentje voor jou bij. Stuur je een mailtje met je naam en adresgegevens aan winnen@Franska.nl?

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit