Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien

 

Het gaat erom er steeds beter uit te zien. Kijk. Dat vond ik nou eens mooi gezegd.

 

 

 

 

Petje af voor Dr. Hauschka die dit statement maakt bij de lancering van hun nieuwste huidproducten.

 

‘We spreken niet van anti-aging,’ zeggen ze. ‘Huidveroudering is een natuurlijk proces. Dat kan niet worden gestopt of zelfs ongedaan worden gemaakt. En daarom willen we met Regeneratie Intensief niet rimpels bestrijden, maar de authentieke uitstraling van de huid accentueren. Het gaat er tenslotte niet om er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien. Wat je leeftijd ook is.’ 

 

Verstandige taal

Forever young? Vergeet het maar. Weten we natuurlijk ook wel. Er beter uitzien is als streven al mooi genoeg. 

 

Voor de ‘rijpere’ huid, zoals ze dat noemen, lanceerde Dr. Hauschka als uitbreiding op hun Regeneratie-lijn de Regeneratie Intensief-lijn, waarvan ik twee producten aan het testen ben: Regeneratie Intensief Nacht Serum (adviesverkoopprijs: €72,00) en de Regeneratie Intensief Oogserum (adviesverkoopprijs: €74,00). 

 

De beautyredacteur met wie ik vroeger werkte had een hoge pet op van Dr. Hauschka. Door haar enthousiasme ben ik het ook gaan kopen. Ik heb nog altijd een genezende correctiestick van het merk in m’n toilettas zitten. Nu dus aan de slag met hun Regeneratie Intensief nacht- en oogserum. Het nachtserum ruikt naar lavendel. Perfect om te ontspannen. Ik leg niet voor niets altijd een lavendelzakje onder m’n kussen. Het oogserum bevat onder andere amandelmelk, vind ik wel lekker klinken, het serum wordt snel geabsorbeerd en belooft de huid strakker en zijdezacht te maken en ook nog te hydrateren. En eerlijk: het voelt zacht. Wacht, ik smeer het er nu tussendoor nog even op. Mmm. Wat ruikt het toch lekker. Misschien wil ik het graag zien, maar het lijkt echt al strakker sinds ik smeer.

 

En dan hebben ze in deze lijn ook nog de Regeneratie Dagcrème Intensief (adviesverkoopprijs: €73,00) en de Regeneratie Intensief Olie-Elixer (adviesverkoopprijs: €74,00). 

 

 

 

 

Jong blijven?

Laten we onszelf niet voor de gek houden. Ja, jong tussen de oren misschien. Dat is al een mooi streven. En iets waar je volgens mij zelf veel invloed op kan hebben. Dus daar doe ik dan gewoon maar m’n best op. En lekker smeren met deze heerlijke serums helpt een handje mee om je lekker te voelen en er beter uit te zien. 

 

En, lieve lezer, tadaaa…!

Ik heb geritseld dat drie gelukkigen twee producten uit de Regeneratie-lijn gaan winnen. Wil je? Gewoon even reageren onder dit bericht op Facebook en meteen even aangeven of je huid normaal of droog is. Dan win je (als je een van de gelukkigen bent) ofwel twee producten uit de Regeneratie-, of uit de Regeneratie Intensief-lijn. Tot straks op Facebook.

 

En natuurlijk alvast een fijne jong-tussen-de-oren-week gewenst.

 

 

Liefs van Franska

 

 

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska