HEMA verkoopt tompouce-, stoopwafel- en red velvet-ijs

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: HEMA verkoopt tompouce-, stoopwafel- en red velvet-ijs. 

 

 

Als we één tip voor je hebben vandaag, is het deze: de Blijsjes van HEMA; ijsjes in de allerlekkerste smaken!

 

Oké, het weer buiten is misschien een beetje druilerig maar des te meer een goed excuus om jezelf te trakteren op een ijsje. Zou het daarmee lukken om die zomer nog een beetje vast te houden? Ik hoop het – en bij onze geliefde HEMA kan dat.

 

Tompouce ijsje
De Blijsjes van HEMA hebben hun naam te danken aan het feit dat je er simpelweg blij van wordt bij de eerste hap. De ijsjes zijn er in de smaken stroofwafel-karamel, red velvet, chocolade én tompouce-donut. Enne, die roze donut gevuld met gele room is sowieso een van onze top-favorieten! In ijs-vorm net zo onweerstaanbaar!

 

 

Dus, gaan! En wel naar het dichtstbijzijnde HEMA restaurant, want alleen daar kun je de Blijsjes eten. En als je er dan toch bent, bestel er meteen zo’n lekkere ijskoffie met tompouce smaak bij. Gruwelijk lekker!

 

Beeld: HEMA

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav