Bij de HEMA koop je nu kant-en-klare Pornstar Martini’s en Espresso Martini’s

 

Hou je van cocktails, maar ben je zelf echt geen held in ze maken?

 

 

 

Dan heb ik de perfecte oplossing voor je, want de HEMA heeft nu Pornstar Martini’s en Espresso Martini’s die helemaal kant-en-klaar zijn — en ook nog eens lekker. Want vaak zijn die kant-en-klare varianten nou niet écht goed te doen (veel te zoet bijvoorbeeld), maar deze komen dicht in de buurt van het echte werk.

 

Met alle dank aan TikTokker @thomaspanterpoes, want hij kwam op mijn For You Page voorbij met deze vondst.

 

VOOR 4 EURO HEB JE THUIS AL EEN COCKTAIL

En dat is een stuk goedkoper dan als je ‘m in een restaurant of bar bestelt. Jammer: de cocktails zijn nog onvindbaar op de site, dus moeten we het maar even met de taste test van Thomas doen. Vergeet maar even dat hij het een Poma en een Esma noemt in zijn caption (dat zijn bijnamen waar ik maar niet aan lijk te wennen): deze cocktails schijnen dus écht top te zijn.

 

 

Zelf het schuimlaagje bij de Espresso Martini (en enigszins bij de Pornstar Martini) weten ze goed na te maken. Dikke voldoende dus, en heel handig voor je volgende dinnerparty.

 

@thomaspanterpoes4 euro voor een esma hema ilysm♬ Anne Fleur Vakantie sped up – Rox?

;

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer