Vanavond zit ik voor de tv

 

Soms ben je gewoon weleens jaloers toch? Jurylid zijn bij ‘Heel Holland Bakt’… Als ik al die prachtige beelden voorbij zie komen in de aankondiging alleen al. Hoewel… die taarten zijn ook eigenlijk te mooi om een vorkje in te prikken. Kijk hier maar:

 

 

Maar als ze toch aangesneden worden… En de manier waarop André van Duin een golfkarretje rijdt (zie filmpje), lijkt me ook niet echt lekker voor je stuitje en je rug… Tja, alles heeft zo z’n voors en z’n tegens.

 

Maar toch… Die gezelligheid, die spanning en vooral al die lol op de set. Volgens mij moet ik me maar eens gaan opdringen als jurylid. Voor volgend seizoen dan… Kan makkelijk eentje extra bij. Taart zat. Ik begin er nu vast mee, met het lobbyen. Heb laatst met Janny ge-high-tead en wat bleek? Ik had veel meer naar binnen weten te proppen dan zij. Dus… dat gaat me best lukken.

 

Alvast geregeld

Ik heb alvast wel met Janny afgesproken dat we op franska.nl meer te zien en te horen krijgen dan de rest van Nederland. Want wij krijgen voor- en na-proefjes. Niet dat we letterlijk stukken taart in ons mond gaan steken, maar we krijgen wel te horen wat er zoal achter de schermen gebeurt. Morgenochtend de eerste ‘achter de schermen van Janny. Om 10.00 u. in dit theater.

En vanaf volgende week elke zondag meteen na de uitzending (rond 21.35 uur) een persoonlijk inside en behind the scenes-verslag van Janny.

 

Om in de gaten te houden.

 

 

  

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter