Heb je weleens gehoord van een naaktrestaurant?

 

In Parijs is er eentje, maar niet voor lang meer.

 

 

Misschien heb je er weleens over gehoord. Nudistenrestaurant O’Naturel. Eind 2017 openden de gebroeders Saade dit restaurant in Parijs en tot hun grote spijt sluiten ze 16 februari de deuren. Er kwam toch minder publiek op af dan zij hadden verwacht.

 

Volgens Cédric de Amato (vicepresident van de vereniging van naturisten van Parijs) was dit concept er te vroeg en is het naturisme nog niet groot genoeg om de kost hiermee te verdienen.

 

Je hebt dus nog een paar weken om dit unieke restaurant te bezoeken voordat de deuren sluiten. Hun ‘à la bistro’ driegangenmenu kost ongeveer 49 euro. Vrouwen mogen hun schoenen aan houden, terwijl de mannen pantoffels moeten dragen die ze in het restaurant krijgen. Oh en als je toch helemaal naakt gaat, lever je ook nog eventjes je mobiel in. Dat is wel een goede, of niet?

 

Bron: AD

naakte baby eet watermeloen

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares