Franska.nl X Pampers

 

Handjes wassen? Leuk!

 

Hallo allemaal! Opa Cees hier! Die stiekem zit te doen alsof hij het heel erg druk heeft, zodat zijn vrouw dan misschien de online handen-was-sessie een keer kan overnemen. Ik kan het namelijk niet meer horen.

 

Wat? Nou: ‘Handjes wassen!’ Nu de kleinkinderen weer naar school mogen, zijn mijn dochter en haar man met ze aan het trainen om hun handen nóg beter te gaan wassen. Want dat is nu natuurlijk belangrijker dan ooit.

 

Maar ja, hoe leer je kinderen iets wat ze tot vervelens toe moeten gaan doen, en dan ook nog in de juiste volgorde? Juist! Met een liedje! En daar helpt Pampers ze enorm mee.

 

Met een filmpje waarin twee kleine handjes het handenwassen voordoen, op een melodietje dat precies lang genoeg duurt voor een goed resultaat. Geniaal!

 

Kijk hier maar:

 


 

De kids willen nu de hele dag met opa en oma oefenen via Skype. Dus wij zingen, smeren, wrijven, kruisen, en draaien nu tachtig keer per dag cirkeltjes onder begeleiding van een heel vrolijk liedje. Joepie!

 

En het werkt! De kleintjes kunnen dankzij Pampers nu heel goed zelf hun handjes wassen. En opa en oma ook! Haha. Prima toch?

 

Alleen krijg ik nu wel erg droge handen. En ik krijg dat vrolijke deuntje nu dus niet meer uit mijn kop. Ik neurie de hele dag ‘handjes wassen’. En daarom doe ik nu stiekem even nét of ik het heel erg druk heb met mijn berichtje naar jullie, in de hoop dat mijn vrouw dan gaat Skype-wassen met de kleinkinderen.

 

En ja hoor, ik hoor het liedje en de kraan alweer lopen. Dus ik neurie zelf ook meteen maar weer mee. Hahaha. Goed zo, oma! Morgen doet opa het weer, hoor. Lalalalala.

 

Dag, dag. Blijf gezond allemaal, hè?! En dus: ♫ handjes – – ♪ wassen met Pampers!

 

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

 
 

Door: Opa Cees