Hallo, daar zijn we weer

 

Het is toch een beetje gluren bij de buren, maar man man man, wat vind ik het leuk…

 

 

Binnenkort is Jaïr Ferwerda, de politiek verslaggever van Jinek, ook te zien in een heel andere rol. Hij ruilt de politiek voor even in voor de high society van bekende en minder bekende rijke Nederlanders. En die zitten overal, zo blijkt. Hij vaart mee met landgenoten in Saint Tropez, gaat op de koffie in het luxueuze Monaco en feest mee met de jetset in exclusieve clubs en restaurants. En Hollands als ie is stelt hij altijd de vraag: ‘Wat kost dit eigenlijk?’ 

 

Nou vind ik Jaïr altijd heel verfrissend naast de Nederlandse dames en heren politici, dus ben ik heel benieuwd naar ‘Hai Society’ zoals dit nieuwe programma heet. Natuurlijk moet ik ook meteen denken aan Gert Jan Dröge en zijn Glamourland uit het begin van de jaren 90. In pak met das en gepoetste schoenen belde Gert Jan aan bij de high society van de Lage Landen en was hij te gast op de decadente party’s van de jetset waar hij met zijn droge humor de dingen vroeg die wij gewone stervelingen wilden weten. 

 

Het was toch altijd een beetje gluren bij de buren in een wereld die onbereikbaar is. Zo bezocht hij talloze gefortuneerde zakenmensen, supersterren en paradijsvogels op motorjachten, landgoederen en prettige feestjes met een hoog ‘ons-kent-ons-niveau’ waar Jan en Monique des Bouvrie vrijwel nooit ontbraken. ‘Hallo, daar zijn we weer!’

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Monique des Bouvrie (@moniquedesbouvrie)

 

Ook in Hai Society is Jan des Bouvrie nog één keer te zien als Jaïr hem voor een van zijn laatste interviews voor Jan’s overlijden spreekt in (alweer) Saint-Tropez. Hai Society is vanaf zondag 1 augustus om 21.30 uur te zien op RTL 4.

 

Bron: RTL Boulevard

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit