Gruwelijk lekker: de tompouce ijskoffie van de HEMA

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: De allernieuwste ijskoffie van de HEMA

 

 

 

Zo kan ik niet langs de HEMA lopen zonder zo’n vulgair broodje worst naar binnen te proppen. On-weer-staan-baar! En ja, natuurlijk was ik er ook als de kippen bij toen mijn favo winkel rookworst-chips lanceerde. Ook onweerstaanbaar: tompouce ijskoffie.

 

MAAK ME GEK
Je leest het goed: Tompouce. IJs. Koffie. Dat is dus een joekel van een ijskoffie, afgetopt met een tompouce donut en een flinke dot slagroom. Een prikker met twee spekkies maakt het geheel compleet. De ijskoffie geeft je een cafeïne boost, de rest van deze unit een sugar rush, dus hierna kun je moeiteloos een Billy-kast in elkaar zetten of eindelijk je administratie van de afgelopen maanden wegwerken. Heerlijk vooruitzicht, nietwaar? Enige minpuntje: hoe éét/drink je zo’n ding een beetje fatsoenlijk? Tips zijn welkom.

 

GODDELIJKE CALORIEBOM
Je begrijpt wat je nu te doen staat: rolschaatsen om en gáán! Naar het dichtstbijzijnde HEMA-restaurant, want daar vind je deze goddelijke caloriebom. Er is ook een stroopwafel ijskoffie, voor als het je echt niet gek genoeg kan. De rest van de dag hoef je niets meer te eten, geloof me.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav