Gooische Vrouwen keert dagelijks (!) terug op tv

 

Zit jij elke avond nog steeds steevast klaar voor GTST? Dan baal je natuurlijk dat corona overal roet in het eten gooit, inclusief jouw 8 uurmomentje.

 

 

Ik vind het ook wel tijd voor een nieuwe vaste prik. Maar ik snap dat er gewoon niet zo veel alternatieven zijn, dus dat je dan maar blijft hangen bij het vertrouwde. Nou, ik heb hartstikke goed nieuws voor je: er komt een nieuwe vaste prik aan. Een veel leukere. 

 

Want lieve mensen, Gooische Vrouwen komt terug op tv. Dagelijks! Of nou ja, elke doordeweekse dag dan, maar alsnog: dagelijks. Hóe leuk is dat? Beau van Erven Dorens en Eva Jinek willen namelijk ook wel eens een avondje vrij (snap ik) en daar moest waardige vervanging voor gezocht worden (snap ik ook). En met corona is het natuurlijk ietwat lastig om een hele nieuwe serie op touw te zetten. Dat is op zich ook niet nodig als je dit soort pareltjes nog in het archief hebt zitten.

 

Want Gooische Vrouwen was dan misschien in 2009 op tv, wat dus stiekem alweer 11 jaar geleden is — het blijft echt te leuk. Kun je wat mij betreft tot in den treurnis herhalen, ik vermaak me er alsnog mee. Is Gooische Vrouwen een beetje de Nederlandse Friends? Ik vind van wel, hoor. Maar ik heb dan ook heel veel zin om weer mee te zingen met Martin Morero. 

 

Echte liefde, onverwoestbaar
Zelden zeker, maar nooit gewoon
Echte liefde, geen illusie
Geeft soms wat ruzie maar is altijd daar

 

Zeg nou eerlijk, dit is toch gewoon een topsongtekst? Doet wat mij betreft niet onder voor een Tino Martin of Marco Borsato hoor. Heeeerlijk.

 

Enne, wanneer ze dan terugkeren? Vanavond! Tot wanneer? Midden augustus, dus zo ongeveer een maand.  Dit wordt ouderwets genieten. Elke avond om 22.25 op RTL4.

 

 

Foto © Endemol Nederland 
 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer