Goldie, Bette en Diane

 

Goldie Hawn, Bette Midler en Diane Keaton  zijn drie actrices die ik mateloos bewonder. Inmiddels zijn ze alle drie 74 jaar jong maar nog steeds te leuk om naar te kijken.

 

In 1996 speelden zij samen in de comedy The First Wives Club. Jarenlang waren zij de vrouw achter het succes van hun echtgenoot, maar ze kregen stank voor dank. Er was zelfs een rolletje weggelegd voor Ivana Trump, de eerste vrouw de huidige Amerikaanse president. ‘Don’t get mad, get everything.’

 

 

Ik was nog lang niet getrouwd met mijn meneer. Had geen idee van echtscheidingen of alimentatie. Maar tsjonge wat heb ik toen gelachen om deze drie rijke, verlaten vrouwen die door hun exen waren gedumpt voor een frisse jonge blom.

 

En weet je wat nou zo leuk is? Deze geweldige actrices gaan weer samen in een film spelen. Family Jewels heet ie en hij gaat over drie vrouwen die ooit met dezelfde man waren getrouwd. Door een bizarre loop van omstandigheden moeten ze met elkaar en met al hun (stief)kinderen en kleinkinderen samen de kerstdagen zien door te komen.

 

Ik heb er nog helemaal niks van gezien, maar ik krijg nu al zin in Kerstmis. De humor en het plezier van Goldie, Bette en Diane is zo aanstekelijk. The First Wives Club was destijds een enorm succes. Wedden dat deze meisjes van 74 dat succes gaan evenaren?

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit