Go with the Glow

 

Maartje: Wist je misschien niet, maar we krijgen hier bij Franska.nl iedere week een knettertje knap moodboard met het thema van die week. Voor deze week is dat een zilver metallic gekleurd geheel met als kop: Go with the Glow.

 

 

Ja maar… wacht eens even, zo dacht ik dus, dat is óók de titel waaronder de knappe Amsterdamse zusjes Isabella en Loulou opereren. Hun missie met Go with the Glow? Vegan lifestyle een sexyer imago geven. Want dat zorgt, als we de zussen mogen geloven, precies voor die healthy glow die we allemaal wel willen, nietwaar? Daartoe organiseren de twee met de regelmaat van de klok brunches, lunches, diners, yogaklasjes en ga zo maar door waarbij ze je vertellen hoe ook jij die ‘glow’ krijgen kunt.

 

Een klein beetje preacherig is het wel, maar ach, je leert weer ’ns iets

 

Een klein beetje preacherig is het wel, maar ach, je leert weer ’ns iets. En, toegegeven, de etentjes zijn er zeker niet minder lekker om. Het volgende etentje staat voor 2 februari aanstaande op het programma en da’s meteen een goeie: Go with the Glow bestaat namelijk één jaar en viert dat met een Go With The Glow vegan diner bij café-restaurant Vondelpark3, een prachtig pand in het Vondelpark. De zussen trakteren je op een drankje om mee te proosten, er worden interessante lezingen gegeven én je krijgt een fijne goodiebag. Voor 35 euro koop je een kaartje.

 

 

 

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.