Gezocht: de beste noise cancelling koptelefoon die er is

 

De beste noise cancelling koptelefoon die niet takkeduur is, om precies te zijn.

 

 

 

Het thuiswerken was allemaal pais en vree bij mij, op mijn buurman na die percussionist is (ja, je kan het treffen). Alleen de situatie is veranderd. Het huis van de buren is namelijk verkocht en het leek de nieuwe buurvrouw een goed idee om drie (!) maanden te gaan verbouwen. Ik zit op dag vier van het bouwproject en ik draai zachtjesaan door. Overdag staan er minimaal twee boren tegelijk aan (waargebeurd, dit) en in mijn huis uit 1918 klinkt dat alsof ze bij me binnen bezig zijn en ’s avonds krijgt de andere kant inspiratie en klingel en bounce en trommel ik de bank af en het bed uit. Een mens heeft blijkbaar inspiratie op de gekste tijden. Nu weet ik dat iedereen natuurlijk gewoon zijn werk moet doen, onder wie ik, en daarom zoek ik mijn heil in noise cancelling-methodes. Ik vermoed namelijk dat het volume waar mijn koptelefoon momenteel de brainwaves op afspeelt uiteindelijk gehoorbeschadiging oplevert en dat willen we ook niet. Maar wat te kiezen? Een zacht prijsje van JBL, een setje AirPods van Apple of een unit van Sony? Mail je tips naar adeline@amayzine.com en ik beloof plechtig dat ik de top 3 later met jullie deel.

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans