Gelukkig hebben we de foto’s nog

 

Nou ja zeg, werd ik vanmorgen wakker met dikke mist. Niet in m’n hoofd, maar om me heen. Was ik net gewend geraakt aan de zomer… in februari!

 

Heb jij ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Alle records zijn opnieuw gebroken. Nog nooit is het eind februari zo warm geweest. En wat was het lekker hè? Ik heb gisteren heerlijk gespijbeld en ben linea recta naar het strand gereden. Vanuit Haarlem natuurlijk maar een klein stukkie. Er waren meer mensen die lekker de boel de boel lieten. Moet je je voorstellen, er stond gewoon een file naar Zandvoort!

 

Op het strand leek het wel de Méditerranée. Kijk eens hoe heerlijk het was. Oma’s met kleinkinderen, bepakt en bezakt met schepjes en visnetjes. Om de mooiste zandkastelen te bouwen. Er zaten twee gezellige dames op het strand, badend in de zon. En alsof het hoogzomer was had mevrouw links haar blote tenen al tevoorschijn gehaald. 

 

Er werd ook hard gewerkt op het strand, want nog lang niet alle strandtenten waren opgebouwd. Maar gelukkig was mijn favoriete zaak alweer geopend. Ik zat lekker achter glas aan de kroketten. Ach ja, iemand moet het doen nietwaar? 

 

De komende dagen zien er helaas niet best uit qua weersverwachtingen. Zondag is het zelfs de hele dag grijs en kletsnat. Vooral in het zuiden kan het langdurig regenen en valt carnaval jammer genoeg volledig in het water. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit