Geluk (met een zachte G)

 

Anita: voor mezelf zorgen, genieten van wat er iedere dag op mijn pad komt, dat is voor mij geluk. En soms word je daar ineens een handje bij geholpen.

 

Laatst las ik dat we het als Nederlanders heel goed doen op het gebied van geluk. In het World Happiness Report 2017 staan we maar liefst zesde op de lijst met 155 landen. Terwijl we toch altijd nog wel iets te mopperen hebben, haha! Ik vroeg me ineens af waar ik nou écht gelukkig van word. En dat zijn inmiddels toch de kleine ervaringen. Wilde ik vroeger vooral groots en meeslepend, tegenwoordig ben ik al gelukkig als zulke momenten elkaar als vanzelfsprekend opvolgen op een dag. Dat gaat van de geur van mijn nieuwe shampoo naar de kop cappuccino met een vriendin, en van een lekker nummer op de autoradio naar een onverwachte knuffel van een van mijn kinderen. En van de lente word ik natuurlijk ook altijd blij.

 

‘Van in de auto meezingen met muziek word ik ook altijd heel gelukkig!’

 

Nu ik wat ouder word, let ik, misschien meer nog dan op de laatste make-uptrends, op producten die me laten stralen en energie geven. Ik probeer natuurlijk van alles uit, op dit moment bijvoorbeeld de Swisse Vrouw 50+ Multivitaminen Tabletten. Van nieuwe ontdekkingen kan ik trouwens ook erg vrolijk worden, zoals een tijdje terug van de Oral-B 3DWhite Luxe Perfection Tandpasta, want wat maakt gelukkiger dan voluit lachen met prachtige witte tanden?

 

Geluk moet je dus voortdurend vieren. Ik ben niet de enige die dat denkt. Zo kreeg ik een persbericht waarin Kruidvat, Procter & Gamble én Guus Meeuwis bekendmaken hun krachten te bundelen om ons nóg gelukkiger te maken. Hoe? Nou, als je bij het Kruidvat twee* actieproducten van Procter & Gamble koopt, is de cd ‘Grootste Hits’ van Guus Meeuwis voor jou. Gratis en voor niks. En er staan zelfs twee nooit eerder op cd uitgebrachte nummers, ‘Tabee’ en ‘Zonder jou’, op. Dat wordt meezingen in de auto!

 

Bij het Kruidvat zijn ze trouwens al langer goed bezig, zowel met je goed voelen als ouder worden, ik kom graag op hun 50+ platform Laat zien wie je bent, waar mijn naamgenoot Anita Witzier columnist is.

 

 

Actievoorwaarden

De cd is tijdelijk en uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat van 24 april t/m 7 mei.

• Bij aankoop van 1 actieproduct van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen).

• Voor de P&G producten Gillette, Gillette Venus, Olaz, Oral-B borstels of Swisse geldt dat fans de cd al kunnen scoren bij aankoop van één product. De 25% extra korting geldt alleen op Swisse, Olaz en Gilette navulmesjes (6, 8, 10 of 12 stuks).

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.