Geluk voor Linda de Mol

 

Gisteravond was Linda weer op tv.

 

 

 

Na een enorm begrijpelijke pauze van een half jaar was ze weer met haar vertrouwde Miljoenenjacht te zien. Een veilige start van een nieuw begin, want Miljoenenjacht presenteren is net even iets veiliger dan een nieuwe dramaserie tonen. Die komt er overigens ook aan en dat vind ik dapper en fijn.

 

Tijdens de opnames, die natuurlijk al even eerder plaatsvonden, werd ze opgetild door het duizendkoppige publiek door een minutenlang durend applaus. Dat ze gemist was wist ze heus, maar nu kwam het binnen. Echt binnen. En broos als ze nog steeds een beetje is, waren daar ook tranen. Om daarna zoals het een Champions League-presentatrice betaamt met rechte rug en droge ogen verder te gaan en meteen meer dan een miljoen kijkers te toucheren.

 

Verder was het feest in huize De Mol omdat dochter Noa Vahle die voor Viaplay Sport de hockeywedstrijden verslaat. De camera heeft nu eenmaal een aanzuigende werking op de De Molletjes, al kiest Noa heel bewust voor de sportverslaggeving. Laten we hopen dat dit weekend de start markeert van een zonniger periode met applaus, bubbels en goudflonkers.

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach