Langere wimpers? Het kan echt!

 

Elke vrijdag vlogt Anita over haar beautygeheimen. Deze week laat ze zien hoe wimpers dus écht 2x zo lang kunnen worden. Met een serum.

 

Anita: Lange wimpers heb ik nooit gehad, maar de laatste paar jaren waren ze zo kort dat ik eindeloos bezig was met mascara om er nog iets van te maken. Dé tip om een wimperserum te gebruiken sloeg ik in de wind, tot zes weken geleden! Want het werkt écht!!! Ik vind het ongelofelijk dat zo’n serum zoveel verschil kan maken. Mijn wimpers zijn, denk ik, wel 2x zo lang geworden.

 

Nog steeds zijn ze vrij kleurloos, dat wel, maar ik merk een groot verschil met mascara opdoen, en ik zie en voel nu ook dat ze langer zijn.

 

Zo werkt het

In een wimperserum zitten o.a. aminozuren en antioxidanten die de haargroei van de wimpers bevorderen. Een gemiddeld wimpercyclus duurt 3 maanden. Door het elke avond aanbrengen van het serum begin je na 6 weken het effect te zien. De wimpers worden ook steviger.

 

Je hebt diverse soorten wimper serums, ik heb M2Beauty Eyelash Activating Serum gebruikt maar je kunt ook bij de Kruidvat wimperserum kopen. 

 

De prijzen liggen tussen de €10 en €100.

 

Kijk hier naar het resultaat.

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs