Gek op bitterballen?

 

Dan is dit jouw nieuwe favoriete plek.

 

 

Gek op bitterballen? Wij wel, zoals je misschien wel weet. Dus daarom is dit dé plek waar je binnenkort even langs moet gaan. Bar Bitterbal. Steeds als ik die naam zeg, moet ik een beetje lachen. Ze verzinnen het elke keer maar weer, hè.

 

Maar hier zijn we wel blij mee, en ik snap het ook wel. Geen borrel wordt gegeven zonder bitterballen, de meest geliefde Nederlandse borrelhap. En moet je je dan eens voorstellen dat je maar liefst twintig verschillende soorten bitterballen kunt bestellen in dit cafeetje. Kortom, dit is een bitterbalwalhalla.

 

Van de standaard bitterballen tot chorizobitterballen en geitenkaasbitterballen. Oh, en zalmdillebitterballen. Oeh, zwarte-truffelbitterballen, die wil ik ook wel eens proberen. En chorizobitterballen, nee, die kan ik ook niet laten staan. Binnenkort even binnenwandelen als je in de grote stad bent? Stiekem woon ik er om de hoek. Dus je weet waar ik te vinden ben.

 

Oeps.. Vergeet ik bijna te vertellen waar je Bar Bitterbal kunt vinden. Hij zit in de gezellige en knusse Utrechtsestraat, nummer 18.

 

Amayzine.com, FavorFlav.com en Franska.nl zijn titels van PilotStudio. Het zou daarom kunnen dat we je met dit artikel even attent op ze hebben gemaakt. We hopen dat het in de smaak valt. 

Door: Meagan Suares

Meagan woont in een studentenhuis in hartje Amsterdam met zes gillende huisgenoten. Studentenmaaltijden vindt ze maar niks, dus staat ze elke avond in de keuken voor iedereen te koken. Ze is dol op reizen, gezelligheid, lekker eten, drinken en ‘af en toe’ sporten.

Fotografie: Nikita Holst

Afbeelding van Meagan Suares