Met het pakket dat jij vandaag kunt winnen ga je gegarandeerd fris en fruitig het nieuwe jaar in.

 

 

Back to reality, we zijn halverwege de eerste werkweek na de vakantie en de hectische feestdagen zijn achter de rug. Pfffff, tijd voor ontspanning. Verlang jij hier ook zo naar? Dan heb ik deze week een leuke prijs voor je. Je maakt namelijk kans op een heerlijk beautypakket ter waarde van wel 200 euro.
 

Hier zit werkelijk alles in dat je nodig hebt om jezelf eens flink te verwennen. Denk aan een set ampullen voor je gezicht, fijne shampoo, conditioner en body wash, een fixing hairspray, een lekker serumpje en een weldadige voedende dag- en nachtcrème met een bijbehorende gezichtsolie. Daarnaast zitten er ook nog wat mooie make-upproducten in zodat je als nieuw op een afspraak kunt verschijnen.
 

Zie jij het al helemaal voor je, een flinke dosis quality-time voor jezelf? En heb jij daarom deze beauty-box nodig? Dan weet je wat je te doen staat! Even naar de Facebookpagina van Franska.nl en onder dit artikel de reden achterlaten waarom jij wilt winnen. Volgende week laat ik weten wie de winnaar is, dus je hoort nog van me. Heb je geen Facebook, stuur dan een mailtje naar winnen@franska.nl.
 

En als je de druk echt niet aankan en verlangt naar vakantie, weet dan dat het nog maar 39 dagen duurt tot de voorjaarsvakantie voor het noorden van het land en 46 dagen voor de regio’s midden en zuid.
 

Fijne dag!

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers