Waterman

Deze week komt er veel positieve energie jouw kant op. Je hebt te veel op je genomen en dus verdien jij wat rust en kan je positiviteit wel gebruiken.

 

Vissen

Staat de schijnwerper al aan? Want deze week word jij compleet in het zonnetje gezet. Alle aandacht gaat naar jou. Je merkt dat je dat erg lastig vindt en misschien word je er zelfs verlegen van. Probeer ervan te genieten, want voor je het weet is alles weer als vanouds.

 

Ram

Je hebt energie voor tien, maar je merkt dat je daardoor veel te veel op je bordje hebt genomen. Kijk uit, want je begint de kantjes ervan af te lopen als je niet een stapje terug neemt.

 

Stier

Wees nou eens niet zo koppig. Sommige dingen kun je beter laten gaan. Je irritatielevel is deze week erg hoog. Kijk uit stier, want uiteindelijk heb je alleen jezelf er mee.

 

Tweelingen

Deze week stap jij in het liefdesbootje. Er staan verrassende dingen op je te wachten op het romantische vlak. Wees niet bescheiden, je gaat ervan genieten.

 

Kreeft

Niks gaat zoals je wilde. Alles lijkt tegen te zitten deze week. Wees niet bang, kreeft, het overkomt iedereen zo af en toe. Probeer er het beste van te maken.

 

Leeuw

Je staat sterk in je schoenen, maar ook jij kent tegenslagen. Dat is niet erg leeuw, laat mensen je helpen. Iedereen kan weleens wat hulp gebruiken.

 

Maagd

Deze week gaat er een nieuwe deur voor je open. Wanneer je je geliefd voelt, ga jij er helemaal in op. Je kan wel wat ruimte gebruiken en dat is helemaal niet erg. Je mag dit best aangeven.

 

Weegschaal

Deze week krijg je een nieuwe kijk op dingen, als je hiervoor openstaat tenminste. Denk jij misschien iets te veel na over bepaalde zaken? Is er wellicht een makkelijkere uitweg?

 

Schorpioen

Je merkt deze week dat je toe bent aan verandering op werkgebied. Wanneer er geen uitdaging meer is voor jou, ben je al snel uitgekeken op iets. Laat het er niet bij zitten, maar denk na over de verschillende opties.

 

Boogschutter

Deze week komt er een oude kennis op je pad. Het hoeft niet te betekenen dat jullie weer vrienden of geliefdes worden, maar soms is het fijn om een lach of een klein gesprekje te hebben.

 

Steenbok

Is er binnenkort een verjaardag? Misschien heb je geen zin om erheen te gaan, maar trek je feestjurk aan. Het belooft een leuke dag te worden.