Waterman

Deze week kan het iets te vaak voorkomen dat je erg direct reageert. Dat is niet erg, want ook jij mag je mening uiten, maar kijk uit… Het wordt niet altijd goed ontvangen.

 

Vissen

Jij staat altijd klaar voor je vriendinnen. Echt altijd. Deze week heb jij hen nodig. Je zult zien wat je uit je vriendschappen haalt en krijgt een nieuwe kijk op deze banden.

 

Ram

Liefde staat hoog op de agenda deze week. Liefde zal zich uiten in de vorm van romantiek, intimiteit of vriendschap. It’s just what you needed.

 

Stier

Deze week ben je erg gevoelig. Ga er rustig mee om, want dit overkomt je niet vaak. Het is oké om deze week net iets langer stil te staan bij situaties.

 

Tweelingen

Je wordt overspoeld door je eigen creativiteit. Wees niet bang. Deze week is dé week om er iets mee te gaan doen. Geloof in jezelf.

 

Kreeft

Deze week komt er weer zo’n gevoel op jouw pad: je weet wat er komen gaat. Vaak gebeurt het dan ook, want jij hebt vaak dingen door. Het is prima om op dat gevoel te vertrouwen. Heeft het je ooit in de steek gelaten?

 

Leeuw

Voor veel mensen ben jij het zonnetje. Je vrolijkt iedereen altijd op. Kijk hier voor uit deze week, want wanneer dit gevoel niet wederzijds is, ontstaat er een afstand.

 

Maagd

Deze week kom je voor een keuze te staan. Denk hier niet te lang over na en kies impulsief. Dit doe je niet vaak, maar je zult versteld staan wat voor een fijn gevoel het gaat geven.

 

Weegschaal

Je bent ready voor een nieuwe avontuur. Ga eens compleet uit je comfortzone deze week en ga iets doen wat je normaal niet zo snel zou doen. Ga in je eentje uit eten en zoek je rust op. Je kan het gebruiken. En weegschaal, wanneer je alleen bent, betekent het niet dat het minder gezellig is.

 

Schorpioen

Omring jezelf deze week met familie. Het zal je goed doen en het geeft je rust, want dat kan je wel gebruiken.

 

Boogschutter

Op werk krijg je veel complimenten en dat is een fijn gevoel, maar kijk wel uit. Wanneer jij erkenning en waardering krijgt, zeg je weer te snel ‘ja’ op verschillende taken. Doe dit niet, want anders kan je je werk niet goed voltooien.

 

Steenbok

Wees niet bang om de gok te wagen. Je hoeft niet altijd voorzichtig te zijn. Soms mag het en je weet dat wanneer jij ergens voor gaat, het allemaal goed komt. Deze week staat voor jou geheel in het teken van carrière. Laat het niet té snel voorbij waaien.