De franska.nl TOP 100! Doe je mee?

 

 

Oeps… Ik had weer eens een keer een leuk ideetje. Vond ik zelf. Tijdje geleden al. Lees het hier maar:

 

Eén gek kan meer verzinnen dan 100 verstandige mensen kunnen uitvoeren. Dat zou iemand nog eens voor me moeten borduren. Want je kunt wel bedenken dat we even een top 100 gaan samenstellen met z’n allen, maar dan moet er dus ook nog gestemd kunnen worden. Oeps. Techniek. Niet mijn afdeling… Gelukkig hebben wij bij franska.nl Johannes. Zou niet weten wat ik zonder hem moest.

 

Ik kreeg laatst al een mailtje met de vraag hoe het eigenlijk ging met dit plan. Nou, vandaag staat-ie dus klaar. Iedereen kan stemmen. Tik gewoon die vijf nummers aan die jij het leukste vindt en de ranglijst stelt zich vanzelf samen.

 

En het is niet zomaar een lijst. Het zijn jouw en een deel van mijn favorieten. Als je tenminste meegedaan hebt. Nu eens niet de herkenbare eindejaars top 2000-nummers. Een paar misschien. Deze keer nu eens nummers waar we speciale herinneringen aan hebben.

 

Ik heb alle inzendingen die ik van franska.nl-lezeressen kreeg op een rijtje gezet. Op alfabetische volgorde. Bij een flink aantal heb ik er even een linkje bij gezet, zodat je nog kunt luisteren als je wilt.

 

En dan nu: stemmen maar!

 

Gewoon op het vakje voor de vijf nummers klikken die je in de franska.nl TOP 100 wilt. Hebben we straks op 1 november bij het 1-jarig bestaan een hele dag muziek. Of langer. Dat moet ik nog even uitrekenen. Ik ben in elk geval heel erg benieuwd wat eruit rolt.

 

Dankjewel vast en veel plezier ermee

XF

 

Franska\\\'s top 100