Oooooh het is alweer bijna voorbij, dit fantastische Feest Festival op Franska.nl, maar eerst nog een prijs weggeven. En wat voor een!

 

 

Nou, dat was me het dagje wel. Vijf jaar Franska.nl, dat moesten we natuurlijk vieren. Inmiddels heb ik m’n schoenen uitgeschopt en lig ik op de bank. Door de coronamaatregelen geen groot feest op de redactie, daarom moet ik maar thuis de slingers ophangen.

 

Maar voor mij nu even geen thee met taart, ik ben na zo’n lange dag wel even toe aan iets sterkers. Vandaar dat ik van een heerlijke cocktail geniet die ik helemaal zelf in elkaar heb geflanst. Dat is helemaal niet moeilijk met de juiste ingrediënten en deze superluxe cocktail mixing set van mijn vrienden van Leopold Vienna.

 

 

De set bevat alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan: een royaal glas, een zeef, een barmaatje, een lepel en een stamper. Zo tover ik in een mum van tijd iets lekkers om mee te proosten. Met of zonder alcohol. Ik geef je meteen even Franska’s eigen cocktail-top-5. Hier zit er vast wel eentje tussen die je lekker vindt. Even shaken… klaar!

 

Zit jij al te watertanden en wil jij deze mooie set winnen? Laat dan een berichtje achter onder dit Facebookbericht of stuur een mailtje aan winnen@franska.nl.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit