Franska Die Eet

 

Fotoshoot op de redactie. Had voor de zekerheid een broek in maat 48 besteld. Viel dat even mee/tegen… hij zakte zo van m’n jeweetwel af. Ik dacht dat met al dat gesnoep van paaseitjes en friet en andere ‘tussendoortjes’ de boel echt nooit meer dicht zou gaan. Nou, ik kon die broek uiteindelijk zelfs uittrekken zonder de rits en knopen open te doen.

 

Heb ik nou toevallig een merk getroffen dat de maten anders noemt, dan die merken waar ik in modewinkels iets van probeer te passen? Of valt het allemaal wel mee met die calorieën en wat daarvan op m’n buik gaat zitten?

 

Misschien is het wel zo, dat als je van alles wat je snoept gewoon voluit geniet, je er dan niet dik van wordt. En dat je dan van schuldgevoel dikker wordt? Zou wel heel mooi geregeld zijn. Ik heb zo’n hekel aan schuldgevoel.

 

Maar goed, het viel dus giga mee met die broek. Zal ik het dan nog eens gaan proberen? Modeshoppen? Misschien past er wel weer het een en ander… Heb natuurlijk wel iets nieuws nodig binnenkort bij mijn presentatie in de USA, maar daarover morgen meer. Fijne dag!

 

 

Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.