Alsof ik nog niet genoeg spullen heb

 

 

Ik beschik over een ongelimiteerde hoeveelheid verschillende smaken. Lastig hoor. Loop ik al m’n hele leven mee te tobben. Kan toch moeilijk zes keukens, drie slaapkamers en vijf huiskamers hebben. Super onhandig natuurlijk. Je moet ze ook allemaal schoonhouden en opruimen. En ik heb al genoeg andere hobby’s.

 
En trouwens. Ik heb ook Paleis Soestdijk niet overgenomen toen het leeg stond. Een normaal mens gaat na vijftig verjaardagen een beetje afbouwen en opruimen. Zo niet mevrouw F. Ik begin keer op keer opnieuw. Elke dag nieuwe kansen. Hop hop hop er kan nog meer op.

 
Nu zag ik dit ineens weer. Net gelanceerd tijdens de meubelbeurs in Milaan. Kwam op internet voorbij zetten. Een combinatie van alles waar ik op val: Italië, Dolce & Gabbana, nieuwe keukenspullen, van die drukke dessins van aardewerken serviezen. Hoe krijg ik dit nu weer uit m’n hoofd?

 
Maar even onder vier ogen… het is toch ook gewoon hartstikke leuk? En Wieke wilde het ook al hebben, dus ik ben niet de enige die van geen ophouden weet…

 

 

 

 Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.