Zin in een Dolce Vita high tea op de redactie?

 

Stel… Je wilt graag een van de vijf vrouwen te zijn, die samen met een vriendin bij ons op de redactie van een supergezellige en lekkere Italiaanse high tea komt genieten. Waarvoor ik zelf een groot deel van de hapjes voor m’n rekening neem… Dan moet je daar het volgende voor doen.

 

Nou jaaaa, je MOET natuurlijk niets, het is maar een vriendelijk verzoekje. De vijf vrouwen die de meeste likers verzamelen voor de Facebookpagina van franska.nl, worden persoonlijk uitgenodigd op onze redactie.

 

Er zijn nog zoveel mensen die ineens franska.nl ontdekken, maar nog veel meer die het waarschijnlijk nog nooit gezien hebben.

 

Je gaat dus, om te winnen, je vriendinnen, buurvrouwen, zus, dochter en moeder vragen om ook franska.nl te liken. En je gaat daar lekker mee door tot je een groot aantal nieuwe franska.nl-vriendinnen verzameld hebt.

 

Jouw vriendinnen, kennissen en familie kunnen jou dus aan een leuke middag voor twee helpen. Ik ga overmorgen twee weken op vakantie en als ik terug ben, de 24ste juli, ga ik inventariseren en kijken wat de tussenstand is. In de tussentijd zal ik me er niet mee bemoeien. (Als ik me in kan houden.)

 

Wat denk je? Zin in? Doe je mee? Breng dan verslag uit op Facebook van je vorderingen. Je kunt dat doen bij het artikel op Facebook, dat over deze actie gaat. Daar laat je me weten hoeveel likers jij al verzameld hebt.

 

Spannend! Ik ga vast verzinnen wat ik voor hapjes ga maken.

XF

 

 

 

Door Franska

Fotografie: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter