TV & Franska

 

Wat TV en BN’ers betreft ben ik geen snelle jongen. Hoor regelmatig een naam van iemand, die al giga bekend schijnt te zijn en door iedereen om me heen leuk wordt gevonden, moet ik nog vragen wie dat dan is. Sterker nog, ik loop BN’ers hartstikke ondersteboven. Kan een hele tijd naast zo iemand staan te kletsen op een feest, zonder dat in de gaten te hebben.

 

Gelukkig heb ik af en toe mensen om me heen, die me erop attenderen. Zoals laatst: ‘Psst, naast je staat Dinand Woesthoff’. Tja…vaag… die naam zegt me iets, maar ik heb het moeten googelen om erachter te komen wie dat is. Sorry Dinand, het is niet persoonlijk bedoeld. Van mij heb je als BN’er ook geen last. Dat is dan weer een bijkomend voordeel toch?

 

Misschien tippen ze elkaar al jaren. ‘Weet je wat je moet doen als je een rustige avond wilt hebben? Naast die Stuy gaan staan.’

 

Zo ook de beroemde Arjen Lubach. Ben ik ook nog maar sinds kort achter. Al was ik er al tig keer op gewezen, merkte ik achteraf. Ja, hallo, ik kan toch ook niet al die namen onthouden? Is intussen goed gekomen, want ik blijk hem nog leuk te vinden ook. En supercreatief en humoristisch. Z’n laatste mooie vinding is de heilige boekenlegger. Niet alleen grappig, maar ook nog eens de spijker op z’n kop. Heb je hem gezien? Petje af meneer Lubach!

 

Gemist? Hier is ie.

 

 

  Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.