Woensdag Windag

 

Leuk hè? Dingen zomaar onverwacht kunnen winnen. Daarom was ik zo’n fan van de lopende band bij Mies Bouwman. Kan er nog steeds van genieten als iemand heel blij wordt. Nog leuker is misschien wel om iets weg te mogen geven. Zoals ik elke woensdag doe. Ik heb weer iets giga leuks te pakken. Een ding waarvan ik nooit wist dat ik het zo nodig had en zoveel zou gebruiken.

 
Een blender. Als-ie maar wel voor het pakken staat. Altijd klaar voor gebruik dus. Speciaal daarvoor heb ik, toen we de keuken gingen verbouwen het aanrecht 30 centimeter dieper gemaakt. Zodat alle apparaten die ik bij de hand wil hebben erop kunnen en er nog voldoende werkruimte overbleef. Anders staat zo’n ding in de kast en grijp je er minder snel naar.

 

Leuke tip

Ik denk dat je snel genoeg merkt als je zo’n ding hebt, wat je er allemaal mee kunt doen. Een van de beste tips die ik ooit kreeg, was fruit invriezen. Frambozen of aardbeien bijvoorbeeld. Als je dan ineens een toetje nodig hebt, hoppa, het bevroren fruit in de blender, draaien en je hebt sorbetijs. Kan wat citroensap en suiker bij als je wilt. Misschien ook nog room (heb ik nog nooit geprobeerd, maar waarom niet… )

 

Enfin

Ik mag dus drie van die heel erg toffe Braun-blenders ter waarde van €89,95 weggeven. De JB 3060, om precies te zijn.
Kijk maar even hieronder, als je wilt zien hoe-ie eruit ziet. Dat ding ziet er ook nog eens mooi uit.

 

Wat moet je ervoor doen en wie gaan er winnen?

Even naar de facebookpagina van Franska.nl gaan en daaronder het bericht over deze actie het recept achterlaten dat je als eerste met deze blender gaat maken. De recepten waarvan op de redactie meteen iedereen het water in de mond krijgt, gaan winnen. Je hebt een week de tijd om te reageren. Dus wees er als de kippen bij. Volgende week staan de winnaars weer op onze facebookpagina, dus houd die goed in de gaten.

 
Heb je geen Facebook, dan kun je ook een mail sturen naar winnen@franska.nl

 

Succes!

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter