Werkt dus echt

 

IJdeltuit? Ik? Helemaal niet. In de haast pak ik ’s ochtends gewoon een klodder uit de pot die het dichtstbij staat. En die ik daarom dus elke ochtend pak. En die smeer ik, al bijna wegrennend, op m’n gezicht en hals. Dagcrème is op een gegeven moment in het ochtendritueel geslopen. Maar ben er dus niet heel erg mee bezig.

 

En zo komt het dat ik al een week of 3? 4? 5?… geen idee… maar dus al een tijdje, hetzelfde opsmeer. Pas bij de kapper, waar ik verplicht voor de spiegel zit, kijk ik vaak een keer echt naar mezelf. Die spiegel hangt daar tenslotte voor je snufferd. En ze vragen je wat je met je haar wilt. Dus dan kijk je even. En toen viel het me laatst op. Verhip! Ik lijk wel gladder.

 

Volgens mij écht. Of komt het, omdat ik misschien iets te veel snoep de laatste tijd, dat ik voller word en daardoor m’n huid gladder trekt. Nee, flauwekul. Er is iets veranderd in de rimpeltjeshuishouding van m’n gezicht. Nou ben ik gezegend met een tamelijk weinig rimpels voor m’n leeftijd. Maar ze zijn er wel. Voor de oplettende kijkertjes ;-)

 

Tijdje geleden was Sophie op de redactie, om te vertellen voor welke mooie merken ze allemaal de pr doet. Ze liet toen ook een heel interessant uitziende pot dagcrème zien, die eruitzag alsof hij bijna van een apotheek kwam. Of zo rechtstreeks uit een laboratorium. In elk geval had-ie de uitstraling van ‘serious business’.

 

Ze vertelde erbij dat ze het spul door haar moeder had laten testen en dat die (zoals afgesproken) een vóór- en ná-foto (na drie weken) had gemaakt en dat zelfs mensen die van niets wisten (zomaar wat vrienden van Sophie) het verschil in die twee foto’s zagen.

 

Ach, ze kunnen me nog meer vertellen dacht ik, maar toch ging ik het natuurlijk gebruiken. En verhip. Volgens mij werkt het echt. Ik zie verschil. Nu even zoeken waar m’n voor-foto is. Daar zitten intussen een paar honderd foto’s tussen van m’n jonge katjes. Vind die nog maar eens terug.

 

‘Jaja, jij hebt leuk praten’, denk je nu natuurlijk. Hoofdredacteuren krijgen dit soort dure dingen gewoon gratis. Ga ik niet ontkennen. Is waar. (Echt niet altijd, trouwens) Maar dan heb ik deze keer wel goed nieuws. Ik mag namelijk drie potten van deze ‘award-winning anti-ageing huidverbetering’ verloten onder de lezers van Franska.nl. Kost in de winkel €169, dus dat is een fiks cadeau. Goed geregeld, hè?

 

Het is niet voor niets Woensdag Windag op Franska.nl

 

Als je meer wilt weten over deze r-Retinoate crème, kun je hier kijken

 

Meedoen en misschien winnen?

Zin om te proberen? Ding mee naar een van de drie potten die ik weg mag geven. Ga naar onze Facebook-pagina en reageer bij het artikel over deze crème met de reden waarom jij hem wilt hebben en proberen. Over een week worden de winnaars bekendgemaakt.

Geen Facebook? Je kunt ook mailen naar winnen@franska.nl

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter