Chic de friemel (toch?)

 

 

Wat is er nou leuker dan kiezen? Is zelfs een soort hobby van mensen zoals ik, die veel met styling te maken hebben. Vroeger met collega’s deden we het als spelletje: Dan riep één van ons: Je MOET kiezen. Je MOET! Wat neem je dan?

Zo ging ik dus door de nieuwe collectie van Peter Hahn. En vond meteen dit prachtige vest. Hoewel, vest? Het is eigenlijk ook een mooie jas, waar je de hele zomer heel chic mee voor de dag kun komen. Jammer eigenlijk dat we het niet ook van achteren hebben gefotografeerd, bedenk ik me nu. Het valt namelijk supermooi.
Mijn moeder zou zeggen dat ik altijd meteen het duurste weet te vinden. Klopt. Maar deze keer mag het, want ik kan er de hele zomer mee doen. En volgende zomer ook nog. En de winter. Dus…

Ik vond trouwens niet alleen een prachtig vest. Maar ook een tof shirt dat ik overal bij aan kan. Zomer of winter, maakt niet uit. Mooi materiaal, offwhite, fijne basic dus. En al kiezend kwam ik ook mooie broeken, mocassins en een trendy tas tegen. Oordeel zelf. Chic de friemel toch?

PS: Heel eerlijk? Ik ben al jaren fan van Peter Hahn, ben er ooit op gewezen door een goede vriendin. Ze hebben prachtige kasjmier breisels. Altijd blij mee. Dus ik mag er elk seizoen iets (of meer) kopen van mezelf.

 

Hier zie je alles wat ik uitgekozen heb:

 

Vest gebreid € 329,-
Wit shirt € 85,95
Schoenen ballerina’s €129,-
Broek € 99,99
Handtas €95,95

 

 

 

 

Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.