LINDA LIJNT,
FRANSKA DIE EET

 

Het is iedereen natuurlijk al lang bekend, bijvoorbeeld dankzij mijn Big Fat Friday-campagne. En op de redactie weten ze ook wel dat ik me toch niet in kan houden. Wat zeg ik? Niet in wíl houden. Als er bijvoorbeeld een reep Tony’s Chocolonely karamel en zeezout voorbij gaat, moet ik gewoon een stukje. En chips? Friet? Nootjes? Kom maar op.

 

Ze weten hier bij franska.nl ook heel goed dat ik verboden heb om het woord eten in combinatie met het woord zondigen te gebruiken. Ik ben er echt klaar mee. Goed eten is normaal. En als je iets extra’s eet moet je gewoon genieten. Ik begrijp dan ook helemaal niets van de nieuwe actie van Linda de Mol. Hoezo lijnen? Wat maak je me nou?

 

Ik begin een tegenbeweging onder het motto:

LINDA LIJNT

Maarrrrr…

FRANSKA DIE EET

 

Wie doet er mee?

 

 

Door Franska

Beeld: GettyImages Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.