Woensdag
Windag

 

Zo af en toe krijgen we iets te proeven op de redactie, waarvan we denken… niet doorvertellen. Te lekker. Eten we mooi allemaal zelf op. Maar deze is eigenlijk ook weer te lekker om geheim te houden.

 

Ik heb het over chocola. Hoe het mogelijk is snap je niet, maar er zijn steeds weer mensen die iets nieuws, leukers en nóg lekkerders met chocolade weten te bedenken. De Hands Off My Chocolate-repen bijvoorbeeld.

 

Stiekem past hun filosofie best een beetje bij ons eerste gevoel. Zij vinden namelijk dat je hun repen met niemand hoeft te delen, omdat ze helemaal lekker alleen voor jouzelf zijn. Iedereen verdient van die kleine genietmomenten, zeggen ze. Zo komt het dus, dat ik de nieuwe variant ‘crispy cookie’ niet geproefd heb. Tamara vond die het allerlekkerst, maar je, ze hoefde de reep niet te delen… ook al bestaat-ie uit veertien rondjes… Dus zo moeilijk kon het eigenlijk niet zijn.

 

Niet delen? Hoezo niet?

 

We hebben de chocolade-mensen ervan kunnen overtuigen dat ze toch iets met jou willen delen. Dus mag ik nu 2x 52 (!) repen weggeven. Zelf vinden ze dat je dan lekker een jaar lang elke week een reep voor jezelf hebt, maar ik geloof niet dat ik het zo lang zou kunnen uithouden. Dus ik gok erop dat je er (hooguit) tot ver in de winter mee komt. Als je mij een beetje uit de buurt weet te houden.

 

Dus… wil je een wintervoorraad (ter waarde van 104 euro) van allerlei smaken chocoladerepen winnen? Dan moet je even het volgende doen:

 

Ga naar het bericht over deze win-actie op de Facebook-pagina van Franska.nl en vertel daar hoe lang jij denkt dat je met 52 repen kunt doen. De twee grappigste reacties winnen een pakket. Je hebt een week de tijd om te reageren. Tot 27 september dus. En oh ja… Geen Facebook? Je kunt ook mailen naar winnen@franska.nl

 

 

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter